160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sigortasız ve plakasız motosikletin ehliyetsiz ve kasksız sürücüsüne 54 bin lira ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigortasız ve plakasız motosikletin ehliyetsiz ve kasksız sürücüsüne 54 bin lira ceza
Abone ol
Aksaray’da Motosiklet Denetimlerini Hız Kesmeden Sürdüren Polis şüphe üzerine Durdurduğu Plakasız Ve Sigortasız Motosikletin Kasksız Ve Ehliyetsiz Sürücüsüne 54 Bin Lira Ceza Kesti.

Aksaray’da polis ekipleri motosiklet denetimlerine devam ederken, durdurulan plakasız ve sigortasız motosikletin kasksız ve ehliyetsiz sürücüsüne 54 bin lira ceza kesildi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte trafikte sayıları hızla çoğalan motosikletlere karşı Aksaray Emniyetinin denetimleri sürüyor. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ile Asayiş Şubesi ekipleri yaşanan motosiklet kazalarının önüne geçilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla motosikletlere yönelik yoğun bir şekilde çalışıyor. Yapılan denetim ve uygulamaların yanı sıra devriye faaliyetlerinde bile motosikletleri durdurup denetleyen trafik ve asayiş ekipleri, sürücüsünü kasksız gördüğü bir motosikleti durdurdu. Sorgulamadan geçirdiği sürücü ve motosikletin birçok eksiğinin bulunduğunu tespit eden ekipler, plakasız ve sigortasız motosikletin kasksız ve ehliyetsiz sürücüsüne 54 bin lira ceza yazdı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, motosiklet denetimlerinin aralıksız ve hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte sobadan çıkan kıvılcımlar evi küle çevirdiÖnceki Haber

Siirtte sobadan çıkan kıvılcımlar evi kü...

Kazaların yaşandığı güzergahta jandarmadan sıkı trafik denetimiSonraki Haber

Kazaların yaşandığı güzergahta jandarmad...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar