160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şifa için ayak sallıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şifa için ayak sallıyorlar
Abone ol
şifa Için Ayak Sallıyorlar

Kütahya’nın Emet ilçesindeki kaplıcada bulunan ’Ayak sallama’ yeri şifa arayanların akınına uğruyor.

Otel bölgesinde yer alan ve sıcaklığı 39 dereceyi bulan suya bacaklarını sokan vatandaşlar, romatizma ağrılarının geçtiğini söylüyor. Açık alanda derinliği 60 santimetreyi metreyi bulan aynı anda 20 kişinin girebildiği iki ayrı ’ayak sallama yeri’ halka ücretsiz olarak hizmet veriyor. Emet ilçesindeki kaplıcaların eklem romatizması, kemik erimesi, kas iltihapları ve ağrıları, asabi hastalıklar, spor yaralanmaları ve ruhsal hareket bozukluklarına iyi geldiği belirtildi.

Emet’e İstanbul’dan geldiğini söyleyen Zuhal Baysal isimli vatandaş, "Kaplıcaya ben her yıl gelirim. Ayak sallama yeri özellikle romatizma rahatsızlığına büyük ölçüde şifa oluyor. Bu yıl gelirken aynı rahatsızlığa yakalanan komşum ile birlikte geldik" dedi.

Meryem Sanayici ise, "İnşallah burada şifa bulup İstanbul’a öyle deneceğim" diye konuştu.

Asım Ünlü ve Abdullah Öztürk de, kaplıca suyuna ayak sallayarak, damar sertliğine şifa bulmak istediklerini dile getirdiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsrail ordusu Gazzede hastaneleri vurdu: 6 ölü Önceki Haber

İsrail ordusu Gazzede hastaneleri vurdu:...

Minik Öğrenciler Atatürkü andı Sonraki Haber

Minik Öğrenciler Atatürkü andı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar