29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.3962
EURO34.7909
ALTIN2440.1

Sıcaktan bunalanların adresi doğa harikası Abant oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcaktan bunalanların adresi doğa harikası Abant oldu
Abone ol
Türkiye Genelinde Etkili Olan Sıcak Havalar Nedeniyle Bolu’nun Gözde Turizm Merkezi Abant Gölü Milli Parkı’na Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Akın Etti.

Türkiye genelinde etkili olan sıcak havalar nedeniyle Bolu’nun gözde turizm merkezi Abant Gölü Milli Parkı’na sıcaktan bunalan vatandaşlar akın etti.

Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava nedeniyle tatilciler Bolu’nun doğa harikası Abant’ın orman havasında serinledi. Vatandaşlar, etrafı ormanlarla çevrili Abant Gölü’nün iskelelerinde ve yürüyüş yollarında bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek, ağaç gölgelerinde serinledi. Göl çevresinde bulunan yeşil alanlarda piknik yapan vatandaşlar, doğayla iç içe huzurlu bir gün geçirdi. Öte yandan Abant Gölü’nün kıyıya yakın bölümünde ise birkaç tatilci suya girdi. Jandarma ekipleri göl etrafında turlayarak vatandaşları ateş yakmamaları konusunda uyardı.

“Ankara’da hava çok sıcaktı”

Sıcaktan bunaldıkları için Ankara’dan Abant’a gelen Mehmet ve Nazegül Gündoğmuş çifti, sıcak havada ağaç gölgesinde piknik yaptı. Mehmet Gündoğmuş, “Ankara’da hava çok sıcaktı. Eşimle serin yer olan Abant’a gelmeye karar verdik, Abant’ta hava daha serin ve temiz. Burası çok güzel bir yer. Çok rahat ettik” dedi.

Eşi Nazegül ise, “Abant’ta çok güzel vakit geçirdik. Çam ağaçları altında dinlendik serinledik. Kahvaltı, yürüyüş, piknik yaptık ve çok eğlendik" diye konuştu. Çift, Abant’tan çok memnun olduklarını ve tekrar gelmek istediklerini söylediler.

Hava sıcaklığının 25 derece civarında olduğu Abant’ta sıcaktan bunalan vatandaşların en çok tercih ettiği mekanlardan biri haline geldi.

Abant’ın sıcaktan bunalan insanların gelebileceği en güzel yer olduğunu ifade eden Elazığ’dan Abant’a gelen Bekir Sezer, "Abant’a ilk defa geldim. Burası çok güzel bir yer. Hava serin, su temiz ve doğa muhteşem. Sıcaktan bunalmış insanlar için gelebilecek en güzel yer burası. Fotoğraf tutkunları için de güzel çekimler yapılabilir" dedi.

Dron ile çekilen görüntüler, Abant Gölü’nün güzelliğini ve vatandaşların doğa ile iç içe vakit geçirmesini gözler önüne serdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çolakbayrakdar: Çocukların yüzlerini gülümsetmek için çalışıyoruzÖnceki Haber

Başkan Çolakbayrakdar: Çocukların yüzler...

Bakımı yapılmayan araç klimaları hem sağlığı hem de cebi tehdit ediyorSonraki Haber

Bakımı yapılmayan araç klimaları hem sağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar