160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sevgilisi ile ayrı eve çıkmak isteyen şahsa, sevgilisinin ailesi kaldırım taşı ile saldırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sevgilisi ile ayrı eve çıkmak isteyen şahsa, sevgilisinin ailesi kaldırım taşı ile saldırdı
Abone ol
ESENYURT'TA SEVGİLİSİ İLE AYRI EVE ÇIKMAK İSTEYEN ŞAHSA, KIZIN AİLESİ KALDIRIM TAŞI İLE SALDIRDI. BIÇAKLARIN DA ÇEKİLDİĞİ OLAY, BOKS MAÇINI ARATMAZKEN YAŞANAN O ANLAR ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Esenyurt’ta sevgilisi ile ayrı eve çıkmak isteyen şahsa, kızın ailesi kaldırım taşı ile saldırdı. Bıçakların da çekildiği olay, boks maçını aratmazken yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, geçtiğiniz Pazartesi günü Esenyurt Mehterçeşme mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre ailesiyle yaşayan İran uyruklu bir kız, erkek arkadaşıyla ayrı eve çıkmak istedi. Ailesinin izin vermemesi sebebiyle sevgilisi, kızın evine gelerek " Kız arkadaşımı burada zorla tutuyorsunuz" dedi. Bu sözler üzerine aile ve erkek arkadaş arasında çıkan tartışma sokağa taşarken ortalık savaş alanına döndü. Kaldırım taşı ve bıçakların da kullanıldığı kavgada sinir krizi geçiren genç kız ise bileklerini kesmeye çalıştı. Yaşanan kavga çevredeki vatandaşların müdahalesi ile son bulurken o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yapay zekâ insanlığın elinde bir tehdit miÖnceki Haber

Yapay zekâ insanlığın elinde bir tehdit...

Adana’da 1500 litre sahte içki ve 15 bin 790 paket kaçak sigara ele geçirildiSonraki Haber

Adana’da 1500 litre sahte içki ve 15 bin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar