160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sel sularının arasında kalan köpeği düzenledikleri operasyonla kurtardılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sel sularının arasında kalan köpeği düzenledikleri operasyonla kurtardılar
Abone ol
Manavgat'ta Dün Yaşanan Ve Metrekareye 106 Kilogram Yağışın Düştüğü Sel Felaketinde Vatandaşların Sular Arasında Barakada Mahsur Kalan Bir Köpeği Kurtarma Anları Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı.

Manavgat’ta dün yaşanan ve metrekareye 106 kilogram yağışın düştüğü sel felaketinde vatandaşların sular arasında barakada mahsur kalan bir köpeği kurtarma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Turuncu kod uyarısı yapılan Antalya’nın doğu ilçelerinde yağışın en çok hissedildiği Manavgat’ta vatandaşların sel suları arasında barakada mahsur kalan bir köpeği kurtarma anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde bir vatandaşların akıntıya rağmen beline bağladığı ip yardımıyla köpeğin bulunduğu barakaya gittiği ve bir süre sonra köpeği bulunduğu yerden çıkarttığı görüldü. Görüntülerde beline bağladığı ip ile köpeği kurmaya çalışan vatandaş, “İşyerinde çalışıyordum, komşular video attılar. Kafesin yarıya kadar su içindeki halini görünce işyerinden geldim. Geçer mi diye biraz bekledik. Birkaç yeri aradık, gelen giden olmadı. Sağ olsunlar komşularımla girdik köpeği alıp çıkardık. Buralar berbattı. Arabalar dizilmişti, bizim arabalar, üst taraftaki komşuların arabaları, burası hep araba dolmuştu. Birkaç aracı kendi imkanlarımızla çıkardık, kalanına da jandarma geldi, onlar çıkardı” dedi.

"İp bağlayıp köpeği çıkardık"

Gülsüm Toklu isimli vatandaş ise yaşanan o anları “Dün birden yağmur bastırdı. Benim balkonun giderinden bile su çıktı. Video çekerken bir baktım köpek suyun içinde, arabanın biride buradan o tarafa kayıyor. Komşular gitti arabayı tutamadılar, komşunun birisi düştü suya, onu kaldırdılar. İp bağlayıp köpeği çıkardık. Yani burada küçük kıyamet gibi bir şey yaşandı. Çünkü her yerden sular fışkırıyor, evin içine sular geliyor. Balkondaki giderlerden bile su fışkırıyor. Nasıl anlatılır ki, rabbim bir daha göstermesin” sözleriyle anlattı. İşyerinde çalışırken eşinin kendisini araması ile durumdan haberdar olduğunu belirten Raşit Taş, “Dün Manavgat’ı sel bastı. İşyerindeydim, eşim aradı, evin önüne birden sel geldiğini söyledi. Acele ile işyerinden çıktığımızda çarşıda kilitlenmiş durumdaydı. O telaşla gelirken ufak bir kaza atlattık. Evin önüne geldiğimde tavuk kümesleri, köpek kulübesi sular altında kalmıştı. Sonradan toparlamaya çalıştılar, ama ortalık bu halde” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Sözcüsü Çelik: “CHPnin içi Ortadoğudan daha karışık”Önceki Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik: “CHPnin içi Orta...

Şahinbey Belediyesinden hediye yağmuruSonraki Haber

Şahinbey Belediyesinden hediye yağmuru

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar