160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şehit Nuri Özcanın naaşı Zonguldak Havalimanında karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Nuri Özcanın naaşı Zonguldak Havalimanında karşılandı
Abone ol
Gürcistan'da C-130 Askeri Kargo Uçağının Düşmesi Sonucu şehit Olan Kıdemli Başçavuş Nuri özcan'ın Naaşı Ankara'daki Törenin Ardından Zonguldak Havalimanı'nda Karşılandı.

Gürcistan’da C-130 askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan’ın naaşı Ankara’daki törenin ardından Zonguldak Havalimanı’nda karşılandı.

Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelirken Gürcistan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubayı Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan’ın (53) şehadet haberi, memleketi Karabük’teki ailesine ulaştı.

Ankara’daki Mürted Hava Meydanı’nda düzenlenen askeri törenin ardından şehitlerin naaşları defnedilmek üzere havayoluyla memleketlerine gönderildi. Şehit Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan’ın naaşı da memleketi Karabük’e getirilmek üzere Zonguldak Havalimanı’nda karşılandı.

Şehit Özcan’ın annesi Şamiye Özcan ile babası Mehmet Özcan, eşi ve iki çocuğu havalimanında gözyaşı döktü. Karşılama törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Mummer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şehidin naaşı karşılama töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Karabük’e gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirden 13 ilçede ücretsiz Diyabet taraması Önceki Haber

Büyükşehirden 13 ilçede ücretsiz Diyabet...

Başkan Zencirci, minik jimnastikcileri ağırladı Sonraki Haber

Başkan Zencirci, minik jimnastikcileri a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar