160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Şebeke kapağını çaldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şebeke kapağını çaldılar
Abone ol
TEKİRDAĞ'IN MURATLI İLÇESİNDE YER ALTINDAKİ ŞEBEKE HATTININ KAPAĞI, KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE ÇALINDI. VATANDAŞLAR, 'BU KADARINA DA PES' DEDİ.

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yer altındaki şebeke hattının kapağı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Vatandaşlar, ’bu kadarına da pes’ dedi.


İddiaya göre, Muratlı’da İstiklal-Kurtpınar Mahallesi 50. Sokak’taki ana giriş şebeke kapaklarının çalınması görenleri hayrete düşürdü. Çalınan kapakların ardından herhangi bir çözüm veya önlem alınmaması da vatandaşların tepkisine yol açtı.


Son zamanlarda artan rögar kapağı ve yağmur suyu mazgalı hırsızlıklarının ardından şimdi de yer altı şebeke hatlarının kapakları çalınmaya başladı. Yaşanan hırsızlık olayının ardından hemen yetkililere haber verildiğini belirten mahalle sakinleri ise kimsenin zarar görmemesi için çukurun kapatılmasını bekliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde orman yangınına havadan ve karadan müdahaleÖnceki Haber

İzmirde orman yangınına havadan ve karad...

Niğdede 650 bin ton elma rekoltesi bekleniyorSonraki Haber

Niğdede 650 bin ton elma rekoltesi bekle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar