160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sarp Sınır Kapısında oy kullanma işlemi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarp Sınır Kapısında oy kullanma işlemi başladı
Abone ol
ARTVİN’İN SARP SINIR KAPISINDA, 14 MAYIS'TA YAPILACAK CUMHURBAŞKANI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİNDE YURT DIŞI SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYITLI VATANDAŞLAR OY KULLANMA İŞLEMİNE BAŞLADI.

Artvin’in Sarp Sınır Kapısında 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar oy kullanma işlemine başladı.


14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oy kullanacak olan ve yurt dışında yaşayan vatandaşların sınır kapıları ve havaalanlarında oy kullanma işlemine başladı. Artvin Kemalpaşa ilçesinde bulunan Sarp Sınır Kapısında yurt dışı seçmeni için tek sandık kuruldu. Vatandaşlar, pasaport ve kimliklerini ibraz etmelerinin ardından oylarını kabinlerde kullanarak sandığa attı. Oy kullanma işlemi bu sabah saat 08.00’da başlarken, 14 Mayıs tarihinine kadar o kullanma işlemi devam edecek.


Azerbaycan’dan çalışan Emre Çağatay tatil için geldiği ülkesinde Sarp Sınır Kapısı’nda oy kullandığını ifade ederek "Vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için buradayız. Oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Devletimiz zor günlerden geçiyor. Gerek deprem olsun, gerek pandemi olsun. Bu süreçte oyumuzu kullanıp devletimizin yanında olduğumuzu göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransadaki Türk vatandaşları Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başındaÖnceki Haber

Fransadaki Türk vatandaşları Cumhurbaşka...

Tezgâhın gelini adını verdiği çileği şehrin plaka kodu olan 26 liradan satıyorSonraki Haber

Tezgâhın gelini adını verdiği çileği şeh...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar