160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

SANKO Okulları öğrencileri “İnovasyon Yarışması”nda Türkiye ikincisi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANKO Okulları öğrencileri “İnovasyon Yarışması”nda Türkiye ikincisi oldu
Abone ol
Sanko Okulları öğrencileri “inovasyon Yarışması”nda Türkiye Ikincisi Oldu

SANKO Okulları öğrencileri, “11’inci Başakşehir İnovasyon Yarışması”nda Türkiye ikincisi olarak önemli başarıya imza attı.

Türkiye genelinden bin 150 projenin katıldığı yarışmanın lise kategorisinde, SANKO Okulları 11’inci sınıf öğrencileri Güneş İkizceli ve Alperen Polat ile 10’uncu sınıf öğrencisi Kerem Kaya, proje danışman öğretmenleri Neriman Ersönmez rehberliğinde hazırladıkları “Yeni Nesil Balast Suyu Yönetimi: Noninvaziv Yöntemlerle Biyolojik Çeşitliliği Koruma ve Biyolojik İstilayı Engelleme Sistemi” projesiyle Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, biyolojik çeşitliliği korumaya yönelik farkındalık oluşturan ve inovatif bir çözüm sunan projeyle Türkiye ikincisi olan öğrencilerini ve öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda 166 ton kitap, defter ve kağıt atığı toplandıÖnceki Haber

Samsunda 166 ton kitap, defter ve kağıt...

İncirliova ‘Akıllı Şehir Projesi için ilk adımı attıSonraki Haber

İncirliova ‘Akıllı Şehir Projesi için il...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar