160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sanayi Bölgesinde altyapı güçlendirme çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanayi Bölgesinde altyapı güçlendirme çalışmaları devam ediyor
Abone ol
Bilecik Bayırköy Belde Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, Bayırköy Sanayi Bölgesi'nde Altyapıyı Güçlendirmek Adına önemli Adımlar Attıklarını Açıkladı.

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, Bayırköy Sanayi Bölgesi’nde altyapıyı güçlendirmek adına önemli adımlar attıklarını açıkladı.

Başkan Dilsiz, eski su hatlarının yenilenmesi ve kesintisiz, sağlıklı su temini için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Dilsiz, "Sanayi bölgemizdeki altyapı çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Eski su hatlarını yenileyerek, kesintisiz ve sağlıklı su temini sağlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımız, sanayi bölgemizin sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak ve bölge halkının yaşam kalitesini artıracak. Bayırköy Sanayi Bölgesi’nde yürütülen altyapı güçlendirme çalışmaları kapsamında, eski su hatları tamamen yenileniyor. Bu sayede, su kesintileri ve sağlık sorunlarının önüne geçilmesi planlanıyor. Belediye ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bölge halkı ve sanayi işletmeleri, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklar. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Bayırköy Sanayi Bölgesi’nin modern ve güvenilir bir altyapıya kavuşacak" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakırköy Belediyesi sağlıkta engel tanımıyorÖnceki Haber

Bakırköy Belediyesi sağlıkta engel tanım...

Bayanlar Güreş turnuvasında Büyükşehirli sporculardan 7 madalyaSonraki Haber

Bayanlar Güreş turnuvasında Büyükşehirli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar