160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samsunda toplu ulaşım güçleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda toplu ulaşım güçleniyor
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Toplu Taşıma Filosunu Genişletmeye Devam Ediyor. Geçen Hafta Hizmete Giren 15 Otobüsün Ardından, 12 Metre Uzunluğundaki 10 Yeni Otobüs Daha Yola çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosunu genişletmeye devam ediyor. Geçen hafta hizmete giren 15 otobüsün ardından, 12 metre uzunluğundaki 10 yeni otobüs daha yola çıktı.

Yeni araçların hizmete girmesiyle birlikte, kısa süre içinde Samsun sokaklarında toplam 25 yeni otobüs görev yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, vatandaşlara daha konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmayı hedeflediklerini belirterek, otobüs sayısının önümüzdeki dönemde daha da artacağının müjdesini verdi.

Başkan Doğan, "Yeni otobüslerimizle hem araç filomuzu gençleştiriyor hem de toplu taşımadaki kaliteyi artırıyoruz. Yakında daha fazla yeni otobüsümüz Samsunlularla buluşacak. Beklemede kalın" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yılmazdan Mehmet Muşa ziyaret: Çarşambanın tarımı ve ekonomisi masaya yatırıldıÖnceki Haber

Başkan Yılmazdan Mehmet Muşa ziyaret: Ça...

Yangın faciasında yetki krizi: Otel müdürü resepsiyonistim dediSonraki Haber

Yangın faciasında yetki krizi: Otel müdü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar