160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Samsunda denetimli serbestlik iş birliği protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda denetimli serbestlik iş birliği protokolü
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Ve Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ın Imzaladığı Protokol Ile Denetimli Serbestlik Yükümlülerinin Rehabilitasyonu Ve Topluma Yeniden Kazandırılması Amaçlanıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı arasında denetimli serbestlik hizmetleri kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ın imzaladığı protokol ile denetimli serbestlik yükümlülerinin rehabilitasyonu ve topluma yeniden kazandırılması amaçlanıyor.

İmzalanan protokol doğrultusunda, yükümlü bireyler Büyükşehir Belediyesi birimlerinde çevre temizliği, park ve yeşil alanların bakımı, plaj temizliği ile bakım, onarım ve boya gibi çeşitli görevlerde çalıştırılacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yükümlü bireylerin hem ceza infaz sürecinde topluma fayda sağlamalarının hem de mesleki ve sosyal anlamda rehabilite edilmelerinin hedeflendiği ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri açıklandı Önceki Haber

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülle...

Kocaelide anneler ve çocukları gün boyunca eğlenceye doydu Sonraki Haber

Kocaelide anneler ve çocukları gün boyun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar