160x600
15 Mayıs, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samsunda 3 kişinin öldüğü heyelan bölgesi havadan görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunda 3 kişinin öldüğü heyelan bölgesi havadan görüntülendi
Abone ol
Samsun'da Baba Ve 2 Kızının Hayatını Kaybettiği, Annenin Ise Yaralı Olarak Kurtarıldığı Heyelan Bölgesi Havadan Görüntülendi.
Wordpress Hosting

Samsun’da baba ve 2 kızının hayatını kaybettiği, annenin ise yaralı olarak kurtarıldığı heyelan bölgesi havadan görüntülendi.

Olay, dün gece saat 23.20’de Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde Lovelet AVM yanındaki Opet akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dağdan kopan toprak ve kaya parçaları akaryakıt istasyonunun oto yıkama kısmına düştü. Burada aracını yıkayan 4 kişilik Kaya ailesi göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu anne Çiğdem Kaya yaralı olarak göçükten kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İş makinelerinin desteğiyle yapılan çalışmalarda kayalar kaldırıldığında; önce araca, sonra da baba Adem Kaya (36) ile çocukları Açelya (5) ve Alya Kaya’nın (7) cansız bedenlerine ulaşıldı. Olayın ardından akaryakıt istasyonu müdürü K.Y. (62) "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan gözaltına alındı.

Heyelan bölgesi dronla görüntülendi

Olayda hayatını kaybeden baba ve iki kızının bugün Samsun’un Terme ilçesine toprağa verileceği öğrenildi. Olaydan yaralı olarak kurtulan annenin tedavisi hastanede devam ederken heyelan bölgesi ise havadan görüntülendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her yağmurda evini su basan vatandaş belediyeye isyan ettiÖnceki Haber

Her yağmurda evini su basan vatandaş bel...

Kadınlar hem meslek öğreniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyorSonraki Haber

Kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ail...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar