160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şampiyonada Aydını temsil edecek isim belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonada Aydını temsil edecek isim belli oldu
Abone ol
AYDIN’DA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASI SONUNDA SATRANÇ TÜRKİYE KUPASI’NDA AYDIN’I TEMSİL EDECEK İSİM ÖMER ÜNSAL OLDU.

Aydın’da düzenlenen satranç turnuvası sonunda Satranç Türkiye Kupası’nda Aydın’ı temsil edecek isim Ömer Ünsal oldu.



Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilciliği işbirliğiyle Atatürk Spor Salonu’nda Satranç Türkiye Kupası Aydın İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi. 67 sporcunun katıldığı Aydın İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda ilk dört dereceye giren sporculara, madalyaları verildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren isimler de netleşirken, Satranç Türkiye Kupası’nda Aydın’ı temsil edecek isim Ömer Ünsal oldu.



Turnuvayı İl Birincisi olarak tamamlayan Ünsal, Türkiye Kupası Şampiyonası’na katılmaya hak kazanırken, turnuvada ikinci Kıvanç Karaoğlan, üçüncü Aras Ahmet Dağdelen ve dördüncü İlhami Acar oldu.



Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İleri tarihte düzenlenecek olan Satranç Türkiye Kupası Şampiyonası’nda sporcumuza başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlide FETÖ ve PKK operasyonu: 3 tutuklama Önceki Haber

Denizlide FETÖ ve PKK operasyonu: 3 tutu...

Avukat Rıza Tekerek, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı Sonraki Haber

Avukat Rıza Tekerek, Milletvekili Aday A...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar