160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, ilçede yapılan çalışmaları anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, ilçede yapılan çalışmaları anlattı
Abone ol
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ilçenin çehresinin yavaş yavaş değiştiğini ve bu değişimin devam edeceğini bildirdi.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ilçenin çehresinin yavaş yavaş değiştiğini ve bu değişimin devam edeceğini bildirdi.

Eryılmaz, bir restoranda düzenlenen toplantıda, göreve geldikten sonra yaptıklarını ve yapılacakları anlattı.

Belediyeyi kurumsal kimliğine kavuşturduklarını ifade eden Eryılmaz, "Samandağ’ın çehresi yavaş yavaş değişiyor ve değişmeye de devam edecek.

Maddi imkansızlıklara rağmen şu anda devam eden ve hazırladığımız çok önemli projelerimiz var.

Önemli olan imkansızlıklar içinde bu memlekete bir hizmet yapmak. Tasarruf yapıyoruz, şeffaf bir yönetim ve hesap verebilen bir yönetim anlayışı içindeyiz.

Bunlar çok önemli. Geldiğimiz günden bugüne belediye gider tablomuzu paylaşıyoruz. Belediyede israfı önleyerek kayıp kaçağı önleyerek hizmet yapıyoruz." dedi.

Eryılmaz, kısa süre içinde ilçenin imar planı sorununu da çözmüş olacaklarını sözlerine ekledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de Satışa SunulduÖnceki Haber

OPPO Enco Buds2 Türkiye'de Satışa Sunuld...

Atık zeytin yaprakları koyun ve keçilere yem oluyorSonraki Haber

Atık zeytin yaprakları koyun ve keçilere...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar