160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sakarya Büyükşehirin fiber altyapısı afetlere hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Büyükşehirin fiber altyapısı afetlere hazır
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİBER OPTİK HABERLEŞME ALTYAPISINI 261 KİLOMETREYE ÇIKARARAK, DEPREM BAŞTA OLMAK ÜZERE MUHTEMEL TÜM AFETLERE KARŞI, KESİNTİSİZ VE YÜKSEK HIZDA HABERLEŞME İMKANI SAĞLAYACAK.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, fiber optik haberleşme altyapısını 261 kilometreye çıkararak, deprem başta olmak üzere muhtemel tüm afetlere karşı, kesintisiz ve yüksek hızda haberleşme imkanı sağlayacak.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi iletişim alanında gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Kesintisiz, hızlı ve güvenli internet hizmeti için fiber optik haberleşme altyapısını 261 kilometreye çıkararak 5G’ye uyumlu hale getirdi. Deprem başta olmak üzere muhtemel afetlerde yaşanacak tüm acil senaryolarına karşı geliştirilen telefon ve internet sisteminde, Türk Telekom ve özel GSM operatörleri de projeye dahil edilerek, haberleşmenin kesintiye uğramaması noktasında tüm çalışmalar tamamlandı. Projede Büyükşehir Belediyesinin kendi birimleri arasındaki iletişim gücü de yükseltilerek, afetlere karşı hazır hale getirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelliler makarna yarışmalarıyla eğlendi Önceki Haber

Engelliler makarna yarışmalarıyla eğlend...

Trabzonspor, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü unutmadı Sonraki Haber

Trabzonspor, 3 Aralık Dünya Engelliler G...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar