160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakarya Büyükşehir Hendekte yeni bir ulaşım ağını hizmete açıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Büyükşehir Hendekte yeni bir ulaşım ağını hizmete açıyor
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Altyapısını Sil Baştan Yenilediği Hendek Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin Devamında 750 Metrelik Bölünmüş Bir Yol Kazandırıyor. 3 Bin Ton Asfalt Serimi Tamamlandığında Hizmete Açılacak Olan Duble Yol, Ilçe Ulaşımı Için Kritik Bir önem Kazanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, altyapısını sil baştan yenilediği Hendek Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin devamında 750 metrelik bölünmüş bir yol kazandırıyor. 3 bin ton asfalt serimi tamamlandığında hizmete açılacak olan duble yol, ilçe ulaşımı için kritik bir önem kazanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 16 ilçe ve şehir merkezindeki asfalt atağına devam ediyor. Sakarya ulaşım ağına yeni cadde, arterler katılırken, mevcut caddeler dönüşüme alınarak vatandaşın hizmetine sunuluyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK) ekipleri Hendek’te bölge ulaşımı için kritik bir güzergâh olan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde hummalı bir çalışma yürütüyor. Önce SASKİ ekiplerinin çalışmaya başladığı caddenin yağmur suyu altyapısı sil baştan yenilendi. Daha sonra kaldırım imalatına başlayan ekipler, caddeye geniş ve güvenli yürüyüş alanları kazandırdı.

Bölge ulaşımı için önemli bir arter olan caddenin devamına ise 750 metrelik yeni bir bölünmüş yol kazandırılması için öncelikli çalışmalar tamamlandı. Ticari faaliyetlerin gelişim gösterdiği bölgede, Büyükşehir’in bu hamlesiyle yeni bir güzergâh inşa ediliyor. YOLBAK ekipleri, güzergahın zemin hazırlıklarını tamamladı ve hatlar belirlendi. Bordür bölümleri de tamamlanan yeni caddede asfalt serimine başlandı. 3 bin ton asfaltın serimi tamamlandığında, ilçe ulaşımı için önemli bir hat daha devreye alınacak. YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “Güzel ilçemiz Hendek’te yeni açılan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanması sonrası sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık. 750 metrelik yeni caddemizi 3 bin ton asfalt ile kavuşturup, çok yakında bölge halkımızın hizmetine sunacağız” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Tunç, Balıklıgölü ziyaret ettiÖnceki Haber

Bakan Tunç, Balıklıgölü ziyaret etti

Yeni İl Emniyet Müdürü Vali Aksoyu ziyaret ettiSonraki Haber

Yeni İl Emniyet Müdürü Vali Aksoyu ziyar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar