160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakarya Büyükşehir doğanın kalbine özgün mimarisiyle 10 yeni bungalov yapıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Büyükşehir doğanın kalbine özgün mimarisiyle 10 yeni bungalov yapıyor
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TURİZM ALANINDAKİ FAALİYETLERİNE DİKKAT ÇEKİCİ BİR PROJE DAHA EKLİYOR. MÜJDEYİ SAKARYALILARLA BİZZAT PAYLAŞAN BAŞKAN YÜCE, İL ORMANI TABİAT PARKI’NIN İÇİNE 42 METREKARE KAPALI, 10 METREKARE DE VERANDA ALANI OLAN MODERN BİR MİMARİYE SAHİP 10 BUNGALOVUN YAPIMINA BAŞLAYACAKLARINI AÇIKLADI. YÜCE, “14 EYLÜL’DE İHALEMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ. SAKARYA’MIZIN GÜZEL İNSANLARINA PİYASADAN UYGUN FİYATA, DOĞANIN TAM KALBİNDE HUZUR BULACAKLARI BİR BUNGALOV TATİLİ SUNACAĞIZ. HAYIRLI OLSUN” DEDİ.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, turizm alanındaki faaliyetlerine dikkat çekici bir proje daha ekliyor. Müjdeyi Sakaryalılarla bizzat paylaşan Başkan Yüce, İl Ormanı Tabiat Parkı’nın içine 42 metrekare kapalı, 10 metrekare de veranda alanı olan modern bir mimariye sahip 10 bungalovun yapımına başlayacaklarını açıkladı. Yüce, “14 Eylül’de ihalemizi gerçekleştireceğiz. Sakarya’mızın güzel insanlarına piyasadan uygun fiyata, doğanın tam kalbinde huzur bulacakları bir bungalov tatili sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehirde sosyal hayata ve turizme dair iz bırakacak projelere imza atıyor. 2022 yılında birbirinden harika aktiviteler gerçekleştiren kültürle, sanatla, eğlenceyle, sporla geçen günler organize eden Büyükşehir, vatandaşların kaliteli vakit geçirebileceği ortamlar oluşturuyor. Ters Ev, Uçak Kıraathane, yeni yüzüyle Acarlar Longozu, Vagon Kıraathanesi projeleriyle vatandaşların memnuniyetini kazanan belediye, millet bahçeleri ve halka açık parklarda yaptığı düzenlemelerle binlerce vatandaşın bu alanlarda keyifle vakit geçirmesini sağladı. Dört bir yanında doğal harikaların yer aldığı, yeşiliyle ve doğasıyla Türkiye’nin en zengin şehirlerinden bir tanesi olan Sakarya’yı ülke ve dünya turizminde önemli bir noktaya taşımak istediklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, dikkat çekici yeni bir projenin müjdesini verdi.


Yüce, sil baştan yenilenen ve yeni yüzüyle vatandaşların ziyaretine açılan İl Ormanı Tabiat Parkı’nda modern ve son trende uygun 10 yeni bungalov inşa edeceklerini açıkladı. Yüce, bu bungalovların birbirleri arasında muhafazalı 42 metrekare kapalı, 19 metrekare de veranda alanına sahip olan estetik bir mimariye sahip olacağını ifade etti. Proje çerçevesinde ayrıca bungalov içinde asma kat modelinin uygulanacağı, kişiye özel korunaklı bir alan sunacağı, çevresinde barbekü ile 4 kilometrelik yürüyüş ile trekking alanının inşa edileceği belirtildi. Bu çalışmayla geziyi, bireysel turizmi seven ve doğa içinde huzur bulmak isteyen Sakaryalılara istediklerini piyasadan çok daha uygun fiyata hizmet sunacaklarını belirtti. Projenin yapım ihalesinin 14 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirileceği bildirildi.


Projenin detaylarını anlatan Yüce, “Sakarya’mız doğasıyla, zengin kaynaklarıyla, Allah’ın bize bir hediyesi. Bu şehre hizmet etmek için görev aldığımız ilk günden bu yana Sakarya’nın bu potansiyelini ön plana çıkarmaya gayret ediyoruz. Doğal alanları yeniliyor, düzenliyor, yeni projelerle zenginleştiriyor ve vatandaşlarımıza sunuyoruz. 4 mevsimi ayrı güzel Sakarya’mıza yeni bir turizm alanı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Piknik alanları, yürüyüş alanları, yolları, sosyal alanlarını sil baştan yenilediğimiz İl Ormanı Tabiat Parkı’mıza 10 adet yeni bungalov inşa edeceğiz. Çalışmalar ihale sürecinden sonra hızla başlayacak. Bireysel turizm alanında bu şehrin doğasını keşfetmek isteyen, huzur bulmak isteyen herkese bu projeyle piyasadan çok uyguna hizmet vereceğiz. Onlara huzurlu bir tatil imkânı sunacağız. Tamamlandığında gerçekten görünüm ve kullanım açısından harika bir çalışma olacağına inanıyorum. Sakarya’mıza, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikli otobüsler şehir içi ulaşımdaÖnceki Haber

Elektrikli otobüsler şehir içi ulaşımda

17 bin 224 genç Samsunu keşfettiSonraki Haber

17 bin 224 genç Samsunu keşfetti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar