160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakartepe rampasında araç yangını

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakartepe rampasında araç yangını
Abone ol
Muğla’nın Sakartepe Rampasında Seyir Halindeki Aracın Motor Bölümünde Başlayan Yangın Itfaiye Ekipleri Gelene Kadar Vatandaşların Müdahalesi Ile Söndürüldü.

Muğla’nın Sakartepe rampasında seyir halindeki aracın motor bölümünde başlayan yangın itfaiye ekipleri gelene kadar vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü.

Ula Sakartepe rampası iniş yönünde seyir halinde olan 35 Y 5735 plakalı aracın motor bölümünden dumanlar çıkmaya başlayınca sürücü ve içindekiler aracı durdurarak araçtan ayrıldı. Karayolunda seyreden vatandaşlar kuru kimyevi tozlu söndürücü ile aracın motor bölümündeki yangını söndürdü.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası bölgeye sevk edilen Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri araçta soğutma çalışması yaptı. Yangın sonucu aracın motor bölümünde maddi hasar meydana gelirken, yangının benzin hortumunun patlaması sonucu çıktığı tahmin ediliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte dron denetimlerinde 13 araç ve sürücüsüne 19 bin 578 TL para cezasıÖnceki Haber

Bilecikte dron denetimlerinde 13 araç ve...

Esenyurtta bir şahıs 3 köpeğini bir adamın üzerine saldırttıSonraki Haber

Esenyurtta bir şahıs 3 köpeğini bir adam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar