160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakar rampasında freni patlayan kamyon kazasında bir yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakar rampasında freni patlayan kamyon kazasında bir yaralı
Abone ol
Muğla-antalya Karayolu Sakartepe Kaçış Rampasında Sabah Saatlerinde Meydana Gelen Kazada, Freni Patlayan Bir Kamyonun Neden Olduğu Kazada Bir Kişi Hafif Yaralandı.

Muğla-Antalya karayolu Sakartepe kaçış rampasında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, freni patlayan bir kamyonun neden olduğu kazada bir kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 35 BNL 212 plakalı kamyon iniş esnasında frenleri patladı. Kontrolden çıkan kamyon, önünde seyir halinde olan 20 ABH 484 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yolun sağında bulunan su kanalına sürüklenerek devrildi.

Kazada bir kişi hafif yaralanırken, olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Sakartepe rampasının iniş bölümünde trafik kısa süreliğine durdu. Ekiplerin çalışmaları sonucu yol, tek şerit üzerinden kontrollü olarak trafiğe açıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun tamamen temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan ‘festival nöbetiÖnceki Haber

Jandarmadan ‘festival nöbeti

Emekli astsubaylardan Türk Sanat Müziğine destekSonraki Haber

Emekli astsubaylardan Türk Sanat Müziğin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar