160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Sağanak altında ‘evet dediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağanak altında ‘evet dediler
Abone ol
Mualla Ve Selim çifti Sağanak Yağış Altında Dünya Evine Girdiler.

Nevşehir’de sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, Mualla ve Selim çifti sağanak yağış altında dünya evine girdi.

Hafta sonu yurdun birçok kesimini etkisi altına alan sağanak yağış ve fırtına Nevşehir’de de hayatı olumsuz etkiledi. Nevşehir’de akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış, şehrin birçok noktasında sel ve su baskınlarına neden olurken, Mualla ve Selim çifti de sağanak altında kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Çift; açık alanda düğün yapmak için aylar öncesinden kır bahçesi kiraladı. Düğün saatinde sahneye çıkan çift ilk danslarını yaptıktan sonra bir anda bastıran sağanaktan kurtulmak için üstü kapalı alana geçti. Yağış şiddetini gittikçe artırınca çiftin nikâhları da sağanak yağmur altında kıyıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bin 500 yıl önce  depremle birlikte denizin yuttuğu şehir tekne turlarının merkezi oldu Önceki Haber

Bin 500 yıl önce depremle birlikte deni...

Konyada okullarda uyum haftası başladı Sonraki Haber

Konyada okullarda uyum haftası başladı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar