26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5671
EURO34.9803
ALTIN2447.0

Saç Ekimi Düşünüyorsanız, Bu Makaleyi Okuyun!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saç Ekimi Düşünüyorsanız, Bu Makaleyi Okuyun!
Abone ol
Son yıllarda saç ekimi ve saç ekimi yapan kliniklerin arttığı görülmektedir. Hepsi aynı değildir ve çoğu, olmayan şeyleri vaat eder. Bu hizmeti almadan önce iyi bilgi sahibi olmak önemlidir.

Son yıllarda saç ekimi ve saç ekimi yapan kliniklerin arttığı görülmektedir. Hepsi aynı değildir ve çoğu, olmayan şeyleri vaat eder. Bu hizmeti almadan önce iyi bilgi sahibi olmak önemlidir.

Kellik, erkekleri en çok endişelendiren ve dünyada en sık görülen sorunlardan biridir. Yaklaşık %50'sinin şu anda saç dökülmesinden muzdarip olduğu ve bunların %90'ının androjenik olduğudur.

İyi haber şu ki, bu sorunun dünyada büyümeye devam eden bir tedavi olan saç ekimi sayesinde bir çözümü var. Temelde estetik ve ruh sağlığı için, çünkü birçok erkek saç eksikliği, gerileyen saç çizgisi veya kellik nedeniyle kendini güvensiz hissediyor.

Türkiye içinde ve dışında saç ekimi yapan kliniklerin sayısını da arttırdı. Saç ekimi İstanbul şehrinde oldukça yaygındır. Bu kadar çok teklif varken, naklin işkenceye veya ciddi bir soruna dönüşmesini önlemek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini bilmek önemlidir.

İstanbul Vita saç ekim merkezi Genel Direktörü Hasan Başol bu konuda " Bazı kliniklerin güvenlik, temizlik ve kalite yönetmeliklerine uymadığını" açıkladı. Bu nedenle saç ekimi yaptırmadan önce ne olduğunu ne gibi problemler olabileceğini ve nihai sonucun nasıl olacağını bilmek önemlidir. Çünkü tüm klinikler aynı değildir, aynı teknolojiyi kullanmazlar ve nihai sonucun nasıl olacağını garanti etmezler. Bunu dikkate almak nihai karara yardımcı olur. İstanbulVita  Medicana saç ekimi, uzman kadrosu ve hasta memnuniyeti anlayışı ile kaliteli bir hizmet sunar.

İstanbul Vita saç ekim merkezi doktorlarından Dr. Özge Miray Gültekin “Bu prosedür, her şeyden önce, alopesi tipini teşhis etmek önemlidir. Saç ekimi mümkünse yeterli planlama ve sonra tedavi gereklidir.” Bu nedenle alopesi sorunlarının tedavisi deneyimli bir doktor tarafından edilmesi şarttır.

Alopesi teşhisi konduğunda topikal veya infiltre olabilen en uygun tedavi tercih edilir. İstanbul Vita saç ekim merkezi doktorlarından Dr. Mustafa Ayhan Balcı "bugün haplardaki minoksidil, antiandrojenik ilaçlar, antiandrojenlerin ve trombositlerin mikroenjeksiyonları gibi alopesi tedavisinde non-invaziv tedavileri olduğunu " söylüyor. Saç dökülmesine yönelik tedaviler işe yaramadığında ise en kesin çözüm olan saç ekimi önerilir.

Saç ekimi ne zaman önerilir?

İstanbulVita saç ekim merkezi Genel Direktörü Hasan Başol "Saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin 25 yaş üstü, donör bölgedeki saç kalitesinin iyi olması ve foliküler ünite sayısının yeterli olmasının çok önemli" olduğunu diyor.

Saç ekimi nasıl yapılır?

Bilinmesi gereken ilk şey, bir saç ekiminin nelerden oluştuğu ve nasıl yapıldığıdır. Dr. Özge Miray Gültekin açıkladığı gibi, “saç ekimi zamanla gelişen bir süreçtir. Birkaç adım gerektiren ve dikkate alınması gereken çeşitli yönlerin olduğu bir yöntemdir”.

Dr. Mustafa Ayhan Balcı, " Saç ekimi, saçın daha fazla olduğu bölgelerden foliküler ünitelerin çıkarılmasıyla elde edildiğini" bilmek önemlidir. Ayrıca, tüm prosedür boyunca, her bir kişinin özelliklerine, ihtiyaçlarına uygun olarak yapılması önemlidir. İlk sonuçlar 4-6 ay sonra fark edilmeye başlanacak.

Saç ektirme fiyatları

Saç ekimi İstanbul şehrinde fazla tercih edilmektedir. Özellikle kalite ve saç ektirme fiyatları açısından da birçok kişiyi memnun eder. Saç ektirme fiyatları; greft sayısına, uygulanacak tekniğe göre değişkenlik gösterir.

 İstanbulVita 15 yıldır uzman kadrosu ve deneyimli çalışanları ile özellikle İstanbul Anadolu yakasında, saç ekimi ve estetik alanlarında üst düzey hizmet sunmayı amaçlayan popüler ve modern bir saç ekim merkezidir.

İstanbul Vita Medicana saç ekimi merkezi hasta odaklı hizmet anlayışı, kaliteli sağlık hizmetleri ile Ataşehir saç ekim merkezleri arasında benzerlerinden ayrılıp üst düzey bir saç ekimi hizmeti sunmaktadır. 15 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosu ile İstanbul Vita saç ekim merkezi 2021 yılının en iyi saç ekim merkezi seçilerek büyük bir başarı kazanmıştır.  İstanbul  Vita Medicana saç ekimi merkezinde saç ektirme fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirnede 110 yabancı uyruklu göçmen sınır dışı edilmek üzere İstanbula gönderildiÖnceki Haber

Edirnede 110 yabancı uyruklu göçmen sını...

Çorapçılar sanayi sitesinde korkutan yangınSonraki Haber

Çorapçılar sanayi sitesinde korkutan yan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar