160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Rusyadan Ukraynaya 78 dron ve 6 füze ile saldırı: 1 ölü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rusyadan Ukraynaya 78 dron ve 6 füze ile saldırı: 1 ölü
Abone ol
Rusya'nın Ukrayna'nın çeşitli Bölgelerine 78 Dron Ve 6 Füze Ile Gece Boyunca Gerçekleştirdiği Saldırılarda 1 Kişi Hayatını Kaybederken, 12 Kişi Yaralandı.

Rusya’nın Ukrayna’nın çeşitli bölgelerine 78 dron ve 6 füze ile gece boyunca gerçekleştirdiği saldırılarda 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi yaralandı.

Rusya’nın Ukrayna’daki saldırıları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ukraynalı yetkililer, Rusya’nın gece boyunca 78 dron ve 6 füze ile saldırı düzenlediğini bildirdi. Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko’nun yaptığı açıklamaya göre, Rus güçlerinin Odessa bölgesinde gerçekleştirdiği füzeli saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Zaporijya kentindeki güdümlü bombalı saldırıda ise 1’i çocuk 8 kişi yaralandı, 12 bina yıkıldı ve 18 kişi tahliye edildi. Herson şehrindeki saldırıda da 2 kişi yaralandı. Başkent Kiev’de Rus dronunun düşmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, 4 apartman ve 20 araç hasar gördü. Bakan Klymenko, Rusya’nın Donetsk, Harkov, Sumi ve Ivano-Frankovsk şehirlerini de hedef aldığını açıkladı.

İvano-Frankivsk Bölge Valisi Svitlana Onyshchuk, Rusya’nın kritik altyapıyı vurduğunu ve şehrin batısındaki bazı noktalarda elektrik kesintileri yaşandığını belirtti.

Ukrayna ordusu, hava savunma sistemlerinin 66 dron ve 4 füzeyi imha ettiğini bildirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı 14üncü kez ziyaretçilere kapılarını açtı Önceki Haber

Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalima...

Sakaryada ‘dur ihtarına uymayıp kaçtılar, 4 polisin kazada yaralanmasına sebep oldular Sonraki Haber

Sakaryada ‘dur ihtarına uymayıp kaçtılar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar