160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Rusyadan Ukraynanın doğusuna saldırı: 14 ölü, 37 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rusyadan Ukraynanın doğusuna saldırı: 14 ölü, 37 yaralı
Abone ol
Rus Ordusunun Ukrayna'nın Doğusundaki Donetsk Ve Harkov Bölgelerine Gerçekleştirildiği Saldırılarda 14 Kişi Hayatını Kaybetti, 37 Kişi Yaralandı.

Rus ordusunun Ukrayna’nın doğusundaki Donetsk ve Harkov bölgelerine gerçekleştirildiği saldırılarda 14 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.

Rusya, Şubat 2022’den bu yana Ukrayna’ya saldırılarını sürdürüyor. Ukrayna Acil Durum Servisinden yapılan açıklamaya göre Rus ordusu gece saatlerinde doğudaki Donetsk bölgesinde yer alan Dobropillia kasabasını balistik füzeyle hedef aldı. Saldırıda 11 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi yaralandı. 8 apartman, bir idari bina ve 30 araçta ise hasar meydana geldi. Rusya Harkov’a bağlı Bogodukhiv kentinde ise sivillerin yaşadığı bir binayı insansız hava aracıyla vurdu. Saldırıda en az 3 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

Gece boyunca gerçekleştirilen saldırılar, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin ABD ile "barışı hızlandırmak" için çalıştığını söylemesinin ardından geldi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emine Erdoğandan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı:Önceki Haber

Emine Erdoğandan 8 Mart Dünya Kadınlar G...

Kadın polislerden KADES bilgilendirme çalışmasıSonraki Haber

Kadın polislerden KADES bilgilendirme ça...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar