160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ruha dokunan büyük yolculuk başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ruha dokunan büyük yolculuk başlıyor
Abone ol
Tasavvuf Araştırmacısı, Yazar Ve Senarist Hacer özlem çiçek Ile Tıp Profesörü ümit Beden’in Kaleminden çıkan üç Serilik Büyük Yolculuğun Ilk Romanı, Raflardaki Yerini Aldı.

Tasavvuf araştırmacısı, yazar ve senarist Hacer Özlem Çiçek ile tıp profesörü Ümit Beden’in kaleminden çıkan üç serilik büyük yolculuğun ilk romanı, raflardaki yerini aldı.

Okurlarını yalnızca bir hikâyeye değil, kalbin en derin yolculuğuna davet eden eser, gündelik hayatın sıradanlığından sıyrılıp varlığın özüne, insanın kalbine ve hakikatin ışığına uzanan unutulmaz bir serüven sunuyor.

Hakikate açılan bir kapı olarak tanımlanan roman, her insanın içinde saklı olan "kıvılcımı" uyandırmaya çağırıyor. Satırlar boyunca yalnızca kelimeler değil, kalplere düşen ışık hissediliyor.

"Tefekkürün Ateşi" ile başlayan yolculuğun anlatıldığı ’Her bilinç bir kainat’ kitabının önsözünde şu satırlarla okura sesleniliyor:

"İnsanın eline verilmiş tek bir kibrit vardır; o kibrit tefekkürün ateşidir. Onu yak. Öyle yak ki hem yolunu hem de iç âlemini aydınlatsın".

Eser, tüm kitapçılarda ve web satış sitelerinde yerini aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Macron: Tüm rehinelerin serbest bırakılması ve Gazzede ateşkes artık mümkün Önceki Haber

Macron: Tüm rehinelerin serbest bırakılm...

6. Kahramanmaraş Alışveriş Fuarı, EXPOda açıldı Sonraki Haber

6. Kahramanmaraş Alışveriş Fuarı, EXPOda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar