160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Rögarları kendi imkanlarıyla açmaya çalıştılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rögarları kendi imkanlarıyla açmaya çalıştılar
Abone ol
Adana’da şiddetli Yağış Nedeniyle Caddeler Ve Sokaklar Göle Döndü. Bazı Vatandaşlar Sokaklarda Tıkanan Rögarları Açmak Için Uzun Süre çaba Harcadı.

Adana’da şiddetli yağış nedeniyle caddeler ve sokaklar göle döndü. Bazı vatandaşlar sokaklarda tıkanan rögarları açmak için uzun süre çaba harcadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Adana’da öğle saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Merkez ilçelerde yaklaşık 2 saat süren yağış nedeniyle yollar göle döndü. Sağanak yağış, trafikteki sürücülere ve sokaktaki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ana arterlerde su taşkınlarının yaşanmasıyla cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar sokaklarda tıkanan rögarları kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı. Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ana cadde ve sokaklarda çalışmaları sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfada sağanak yağış etkili oldu, yollar göle döndü Önceki Haber

Şanlıurfada sağanak yağış etkili oldu, y...

Oğlunun nişanında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Albay Tavlı toprağa verildi Sonraki Haber

Oğlunun nişanında kalp krizi geçirerek h...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar