160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

“Renklerin Senfonisi” Beylikdüzünde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Renklerin Senfonisi” Beylikdüzünde
Abone ol
Yurdanur Gözcü Ve Angela Botnari’nin Farklı Resim Dilleriyle Bir Araya Getirdikleri “renklerin Senfonisi” Adlı Sergi Baksm Galeri Bedri Rahmi Sergi Salonu’nda Açıldı. 18 şubat’a Kadar Açık Kalacak Serginin Açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat çalık Ve Kosova Cumhuriyeti Istanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu Da Katıldı.

Yurdanur Gözcü ve Angela Botnari’nin eserlerinin yer aldığı “Renklerin Senfonisi” adlı sergi, BAKSM Galeri Bedri Rahmi Sergi Salonu’nda açıldı.

Moldovyalı sanatçı Angela Botnari ve Yurdanur Gözcü’nün “Renklerin Senfonisi” adlı sergisi, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BAKSM) açıldı.

Natürmort, doğa ve portre üzerine 74 eserden oluşan sergi, 18 Şubat’a kadar Galeri Bedri Rahmi Sergi Salonu’nda Beylikdüzülü sanatseverlerle buluşacak.

“Tüm komşularımızı bu sanat eserlerini görmeye davet ediyorum”

Yoğun katılımla gerçekleşen serginin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu da katıldı. Eserleri “muazzam” bulduğunu belirten Başkan Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi her zaman sanatçının yanında olmaya özen gösteren bir belediyedir. Sanatla bağ kuramayan bir toplum, yaşamla da bağ kuramaz. İlham almamız gereken fikirler, Gazi Mustafa Kemal’in fikirleridir. Onun da dediği gibi, ’Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ Sanatçılarımıza bu güzel eserleri burada sergiledikleri için çok teşekkür ederim. Tüm komşularımızı bu sanat eserlerini görmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehrin en güzel manzarası çöplerle kaplandıÖnceki Haber

Şehrin en güzel manzarası çöplerle kapla...

Bilecikte 350 bin liralık vurgunun ardındaki çete çökertildiSonraki Haber

Bilecikte 350 bin liralık vurgunun ardın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar