25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5353
EURO34.9792
ALTIN2432.2

Rektör Turgay Uzun’dan TÖMER’e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Turgay Uzun’dan TÖMER’e ziyaret
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ilk olarak Üniversite’nin Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (TÖMER) ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ilk olarak Üniversite’nin Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (TÖMER) ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nden alınan bilgiye göre, Rektör Uzun’un ziyareti sırasında, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demirtaş, TÖMER öğretim elemanları Öğr. Gör. Funda Yıldırım ve Öğr. Gör. Muhammed Tayyip Zorlu hazır bulundu.

OKÜ  Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Demirtaş’a görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim eden Rektör  Prof. Dr. Turgay Uzun, "TÖMER’in çalışmaları her zaman anlamlı olmuştur.

Bu bakımdan da TÖMER’in çalışmalarını daima destekleyeceğiz.” dedi.

Ziyarette OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a   Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

Daha sonra Dış İlişkiler Birimi’ne ziyarette bulunan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, burada Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü ve Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Birimlerine görevlendirilen Doç. Dr. Ceyhun Yükselir’e görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Dış İlişkiler Birimi ziyaretinde OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

Ziyarette Farabi Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Halil Özdemir de hazır bulunurken OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, toplantı salonunda Dış İlişkiler Birimi personeli ile bir araya geldi.

Görüş ve önerileri dinleyen OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ’nün uluslararasılaşma yolunda ilerleyen süreçte daha emin adımlar atacağını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar