Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Refüjdeki ağaca çarparak devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Refüjdeki ağaca çarparak devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Abone ol
Kazayı Görenlerin Ihbarı üzerine Olay Yerine Sağlık Ve Polis Ekipleri Sevk Edildi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde kontrolden çıktıktan sonra refüjdeki ağaca çarparak devrilen motosikletin 14 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti. Feci kaza anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, sabah 06.00 sıralarında Nizip ilçesi Fatih Sultan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Dürümcü Emmi Caddesi’nde seyir halinde olan 14 yaşındaki Metin Polat idaresindeki 27 AND 131 plakalı motosiklet, kavşakta kontrolden çıktıktan sonra savruldu. Savrulan motosiklet, refüjdeki ağaca çarparak devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde motosiklet sürücüsü Metin Polat’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, olay yerinde tamamlanan işlemlerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Feci kaza anları kamerada

Feci kaza anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Metin Polat idaresindeki motosikletin kavşakta kontrolden çıkarak savrulma ve ağaca çarparak devrilme anları yer aldı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitkin düşen leyleğe mahallenin gençleri sahip çıktı Önceki Haber

Bitkin düşen leyleğe mahallenin gençleri...

Doğanın tırmanış ustası ağacın tepesinde görüntülendi Sonraki Haber

Doğanın tırmanış ustası ağacın tepesinde...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar