160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ramazan Çarşısında minik öğrencilerden duygusal etkinlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Çarşısında minik öğrencilerden duygusal etkinlik
Abone ol
Ramazan çarşısı’nda Minik öğrencilerden Duygusal Ramazan Etkinliği

Adıyaman Kahta Belediyesi ve İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen Ramazan etkinliğinde, 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri özel bir program sergiledi.

Minik öğrenciler, okudukları Kur’an-ı Kerim, dua, şiir, dinim İslam ilahisi, İslam’ın şartları gösterisi, davulcu ve maniler, işaret diliyle yapılan "Kardan Aydınlık İlahi" gösterisiyle izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Etkinlik, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi ve Kahta İlçe Müftüsü Süleyman Turul ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Kur’ân kursu öğrencileri ve eğitmenleri tarafından hazırlanan program, izleyicilere manevi bir atmosfer sundu.

Çocukların gösterdiği performansın kendilerini duygulandırdığını belirten Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, "Kahta Belediyesi olarak İlçe Müftülüğümüzle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle halkımıza manevi bir atmosfer sunmayı amaçlıyoruz. Etkinlikte çocuklarımızın okudukları Kur’an-ı Kerim, dua, şiir ve diğer gösterilerin izleyiciler üzerinde duygusal bir etki oluşturdu. Ramazan ayı, paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel yaşandığı zamanlardan biridir. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yüzündeki mutluluk bizleri de son derece mutlu ediyor. Etkinliklerin ilçede manevi bağları güçlendirdiğini ve ramazan ayının huzurunu vatandaşlarla birlikte yaşadık. Bu tür programlar çocukların dini değerleri öğrenerek büyümelerine katkı sunduğu aşikardır. Katılım sağlayan tüm çocuklarımıza, ailelerine ve emek veren değerli Kur’an kursu hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan Çarşısı’nda gerçekleştirilen etkinliği izleyen aileler, çocuklarının performansıyla duygu dolu anlar yaşadıklarını belirterek, etkinlik için Başkan Hallaç ve ekibine teşekkür etti. Minik yavrularının gösterileri sırasında gözyaşlarını tutamayan aileler, bu tür etkinliklerin manevi bağları güçlendirdiğini belirttiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalıkın tutuklanmasının ardından bugün sabah saatlerinde toplanan Beylikdüzü Belediye Meclisi, Önder Serkan Çebiyi belediye başkan vekili seçti.Önceki Haber

Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalıkın tu...

Kepezde 5 mahalleyi koruyacak yağmur suyu hamlesiSonraki Haber

Kepezde 5 mahalleyi koruyacak yağmur suy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar