160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ramazan bitti düğün salonları doldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan bitti düğün salonları doldu
Abone ol
Ramazan Ayı Dolayısıyla Düğün Sezonu Kapanmıştı. Bayramın Birinci Gününden Itibaren Düğün Salonları Doluluk Oranı Yüzde Yüze Ulaştı.

Ramazan ayı dolayısıyla bir süre istedikleri oranda doluluğu yakalayamayan düğün salonları, bayramla birlikte yüzde yüz doluluk oranına ulaştı.

Diyarbakır’da Ramazan ayı nedeniyle düğün sezonu kapanmıştı. Bayramın birinci gününden itibaren düğün salonlarına akın eden gelin ve damat adayları rezervasyon bulmakta zorlanıyor. Düğün salonu işletmecileri bayramın birinci gününden itibaren nisan ayı da dâhil bir ay boyunca salonların rezervasyonlu olduğunu söyledi. Düğün salonları farklı kampanyalar yaparak düğün sezonunu daha da canlandırmayı planlıyor.

Düğün salonu işletmecisi ve ses sanatçısı olan Şehmuz Özbay, Ramazan ayında düğün olmadığından dolayı düğünlerin bayram ve bayramdan sonraki aylara sarktığını, yoğun talebin olduğunu söyledi. Özbay, "Gelin ve damatlarımıza da güzel kampanyalar sunuyoruz. Talep çok var salonumuza. Bayramın birinci gününden itibaren çok fazla yoğunluk var bu ay ve bir sonraki ay içerisinde. Düğünü olan gelin ve damatlarımız bir an önce tarihlerinizi ve yerinizi ayırın fiyat güncellemesi gelebilir" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yıllardır süren gelenek: Bayramlarda tüm yemekler camiye getiriliyor Önceki Haber

Yıllardır süren gelenek: Bayramlarda tüm...

Bayramın kana bulandığı olayın dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı Sonraki Haber

Bayramın kana bulandığı olayın dehşet ve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar