160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Polis ekipleri ikna etti, tedavi olmayı kabul etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polis ekipleri ikna etti, tedavi olmayı kabul etti
Abone ol
ZONGULDAK’TA ÇINARTEPE MAHALLESİ’NDE, SİROZ VE OBEZİTE HASTALIĞI BULUNAN VE TEDAVİYİ REDDEDEN HALİT TOMAK(75)POLİS EKİPLERİNİN İKNASI VE YARDIMIYLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ.

Zonguldak’ta Çınartepe Mahallesi’nde, siroz ve obezite hastalığı bulunan ve tedaviyi reddeden Halit Tomak(75)polis ekiplerinin iknası ve yardımıyla hastaneye götürüldü.


Edinilen bilgiye göre olay Çınartepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre siroz ve obezite gibi hastalığı bulunan 75 yaşındaki Halit Tomak tedavi olmayı reddetti. Ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri uzun uğraşlar sonucunda Tomak’ı tedavi olmaya ikna etti. Polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla 75 yaşındaki Halit Tomak, ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekiplerinin mücadelesi ise vatandaşlardan büyük takdir aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyaspor, yenileme çalışması yaptı Önceki Haber

Antalyaspor, yenileme çalışması yaptı

Bıçaklı kavgada husumetlisini ağır yaraladı Sonraki Haber

Bıçaklı kavgada husumetlisini ağır yaral...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar