160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Poligonda Osmangazi imzası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Poligonda Osmangazi imzası
Abone ol
OSMANGAZİ BELEDİYESPOR ATICILIK TAKIMI SPORCULARI, MERSİN’DE DÜZENLENEN 19 MAYIS KUPASI YARIŞLARI’NDA 838 PUAN TOPLAYARAK REKOR TAZELEDİ.

Osmangazi Belediyespor Atıcılık Takımı sporcuları, Mersin’de düzenlenen 19 Mayıs Kupası Yarışları’nda 838 puan toplayarak rekor tazeledi.


Osmangazi Belediyespor Atıcılık Takımı, toplam 545 sporcunun ter döktüğü 19 Mayıs Kupası Yarışları’nda büyük bir başarıya imza attı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı müsabakada üstün performans gösteren genç yıldızlar, daha önce 786 puan ile yakaladıkları rekoru 838 puan ile yeniden kırarak birincilik kürsüsüne çıktı. Ferdi sıralamada ise Irmak Özkaranlık gümüş, Beyza Anbarcılar ise bronz madalya kazandı.


Büyük mutluluk yaşayan Osmangazili atıcılar, gelecek müsabakalarda iddialarını koruyacaklarını vurguladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bosna Hersekten Aydına dostluk köprüsüÖnceki Haber

Bosna Hersekten Aydına dostluk köprüsü

Atletizmde Türkiye birinci ve ikincisi GazianteptenSonraki Haber

Atletizmde Türkiye birinci ve ikincisi G...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar