160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Polat çiftinin duruşması yarın devam edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polat çiftinin duruşması yarın devam edecek
Abone ol
Kara Para Akladıkları Gerekçesiyle Hakim Karşısına çıkan Dilan Ve Engin Polat'ın Da Aralarında Bulunduğu 28 Sanığın Yargılanmasına Yarın Devam Edilecek.

Kara para akladıkları gerekçesiyle hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına yarın devam edilecek.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 28 sanığın Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı. Saat 10.00 sıralarında başlayan duruşma tutuklu sanık Engin Polat’ın savunmasıyla başladı. Tutuklu diğer sanıklar Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün savunmasının ardından tutuksuz sanıkların savunmalarıyla duruşma devam etti. Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da aralarında bulunduğu tutuksuz sanıkların savunmalarını yaptığı duruşma saat 16.45’te son buldu. Yarın görülecek duruşmanın ikinci celsesinde ise müdafi avukatlarının esasa ilişkin savunmaları alınacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Büyükşehir ev sahipliğinde Dijital Dünyada Çocuk Çalıştayı düzenlendiÖnceki Haber

Gaziantep Büyükşehir ev sahipliğinde Dij...

Yol kenarına tehlikeli atık döken firmaya 12 milyon lira, şirket yetkilisine ise 5 yıl hapis cezasıSonraki Haber

Yol kenarına tehlikeli atık döken firmay...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar