160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Pinhani Grubundan Nasreddin Hocanın türbesine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pinhani Grubundan Nasreddin Hocanın türbesine ziyaret
Abone ol
63. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ'NDE KONSER VEREN ÜNLÜ MÜZİK GRUBU PİNHANİ, NASREDDİN HOCA'NIN TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ.

63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği’nde konser veren ünlü müzik grubu Pinhani, Nasreddin Hoca’nın türbesini ziyaret etti.


Pinhani grubu üyeleri, Nasreddin Hoca’nın türbesini ziyaret etti. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da grup üyelerine eşlik ederek türbe ve Nasreddin Hoca hakkında bilgiler verdi. Türbede dua eden grup üyeleri, daha sonra türbe önündeki ‘Dünyanın Ortası Burasıdır’ yazan platforma çıkarak fotoğraf çektirdi.


Nasreddin Hoca fıkralarını günümüzde de kullandığını ifade eden grubun solisti Sinan Kaynakçı, özellikle Nasreddin Hoca’nın ‘ya tutarsa’ sözünü hayat felsefesi olarak kullandığını söyledi. Kendisinin de Konyalı olduğunu ve güzel beklentilerle Akşehir’e geldiğini ifade eden Kaynakçı, “Grup arkadaşlarım bizim burada belki bu kadar sevildiğimizin farkında değillerdi ama ben en baştan beridir biliyordum. Akşamki kalabalık ve coşku benim için sürpriz olmadı. Konsere gelen herkese çok teşekkür ediyorum, çok mutlu ayrılıyoruz Akşehir’den. İlk fırsatta tekrar gelmek istiyoruz, çok seve seve geldik. Çok mutlu bir şekilde de ayrılıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram harçlıklarını toplayan çocuklar oyun alanlarına koştuÖnceki Haber

Bayram harçlıklarını toplayan çocuklar o...

İçişleri Bakanı Soylu göçmenlerle bayramlaştıSonraki Haber

İçişleri Bakanı Soylu göçmenlerle bayram...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar