160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Pendikte alkollü sürücü evin duvarına çarptı: 1 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pendikte alkollü sürücü evin duvarına çarptı: 1 yaralı
Abone ol
Pendik'te Alkollü Sürücü Duvara çarparak Durabildi; 1 Yaralı

Pendik’te ara sokakta meydana gelen kazada, iddiaya göre alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin duvarına çarparak durabildi. Kaza da alkollü sürücü hafif yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında, İstanbul Pendik’te Çayeli sokakta meydana geldi. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen Opel marka 34 DAU 867 plakalı araç sürücüsü hızlı bir şekilde ilerlerken direksiyon direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle evde uyuyan ve çevredeki vatandaşlar uyandı. Evin duvarında da maddi hasara neden olan kazada çarpmanın etkisiyle aracın yakıt deposu patladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri alkollü sürücüye boyunluk takarak ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ve polis ekipleri de olay yerine geldi. Sağlık ekipleri tarafından alkollü sürücü hastaneye götürülürken polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

"Araç pert olmuş"

Kazayı gören çevredeki vatandaşlardan Tahir Can, "Biz evde oturuyorduk. Bir gürültü geldi ve kalktım baktım araç şuradaki direğe çarpmış. Sese geldik ve daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdik. Ambulanslar geldi yardımcı oldular ve içerdekileri çıkardılar. Büyük bir kaza gerçekten, araç pert olmuş" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis aracı ile otomobil çarpıştı: 1i polis 2 yaralıÖnceki Haber

Polis aracı ile otomobil çarpıştı: 1i po...

Bahçede başlayan yangın iş yerine ve arabaya sıçradıSonraki Haber

Bahçede başlayan yangın iş yerine ve ara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar