160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Özel İdare, kendi ürettiği asfaltla yol yapmaya başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel İdare, kendi ürettiği asfaltla yol yapmaya başladı
Abone ol
Bolu Il özel Idaresi’ne Ait Yeni Kurulan Asfalt Plenti Tesisi’nde üretilen Asfalt Ile Ilk Kez Yol Yapımına Başlandı. Ekipler Tarafından Bozuk Olan Kartalkaya Yoluna Sıcak Asfalt Döküldü.

Bolu İl Özel İdaresi’ne ait yeni kurulan Asfalt Plenti Tesisi’nde üretilen asfaltla ilk kez yol yapımına başlandı. Ekipler tarafından bozuk olan Kartalkaya yoluna sıcak asfalt döküldü.

Bolu Valiliği İl Özel İdaresi, Çaygökpınar köyündeki yeni kurulan Asfalt Plenti ve Kapalı Sistem Kırma, Eleme, Besleme ve Konkasör Tesisi’nde asfalt üretmeye başladı. Üretilen asfaltla ilk kez yol yapımına başlandı. Yıllardır bozuk olan Kartalkaya yolunda çalışmalara başlayan ekipler sıcak asfalt dökerek yolu daha konforlu hale getirdi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kartalkaya yolunda yapımı devam eden 2 kilometrelik mesafeye sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kışın habercisi vargit çiçekleri Ilgaz Dağlarında açtı Önceki Haber

Kışın habercisi vargit çiçekleri Ilgaz D...

Bayraklıda yaz spor okullarına büyük ilgi: 19 kursa 4 bin 200 kişi katıldı Sonraki Haber

Bayraklıda yaz spor okullarına büyük ilg...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar