160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

(ÖZEL) Geri dönüşüm malzemesi yüklü tır devrildi, sürücü yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
(ÖZEL) Geri dönüşüm malzemesi yüklü tır devrildi, sürücü yaralandı
Abone ol
Afyonkarahisar’da Kontrolden çıkan Geri Dönüşüm Malzemesi Yüklü Tır Devrildi. Bir Kişinin Yaralandığı Olayda çevreye Dağılan Tonlarca Geri Dönüşüm Malzemesi Ise Saatler Süren Müdahale Sonrası Toplanabildi.

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan geri dönüşüm malzemesi yüklü tır devrildi. Bir kişinin yaralandığı olayda çevreye dağılan tonlarca geri dönüşüm malzemesi ise saatler süren müdahale sonrası toplanabildi.

Kaza, Bolvadin ilçesi Ceylan Ağa mevkisin de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E., yönetimindeki geri dönüşüm malzemesi yüklü 41 YY 005 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Kazada tırın dorsesinde bulunan tonlarca geri dönüşüm malzemesi ise çevreye dağıldı. Tır sürücüsünün yaralandığı kazada çevreye dağılan malzemeler vinç yardımıyla yaklaşık 1 saat süren müdahale sonrası toplanabildi.

Olayın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Tarladan Sofraya Güvenilir Gıda denetimleri sürüyorÖnceki Haber

‘Tarladan Sofraya Güvenilir Gıda denetim...

Serdar Topraktepe 2. kez derbi heyecanı yaşayacakSonraki Haber

Serdar Topraktepe 2. kez derbi heyecanı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar