160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Otodrag yarışları yağış nedeniyle ertelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otodrag yarışları yağış nedeniyle ertelendi
Abone ol
KEPEZ DRAG PİSTİ, OTODRAG YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI. TÜRKİYE’NİN FARKLI İLLERİNDEN KATILAN 51 SPORCU YARIŞLARDA KIYASIYA YARIŞIRKEN, HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE İPTAL EDİLEREK BAŞKA BİR GÜNE ERTELENDİ.

Kepez Drag Pisti, Otodrag Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin farklı illerinden katılan 51 sporcu yarışlarda kıyasıya yarışırken, hava muhalefeti nedeniyle öğleden sonraki yarışlar ileri bir tarihe ertelendi.


Kepez Belediyesi ile Kepez Otomobil ve Motorsporları Kulübü tarafından düzenlenen ve 14 Mayıs Cumartesi günü antrenman ve ısınma turlarıyla başlayan Otodrag Yarışları, bugün yerini heyecan dolu yarışlara bıraktı. Sporcular kıyasıya mücadele ederken, hız tutkunu seyircilerde tribünlerden yarışları merakla izlendi. Öğleden sonraki etap sırasında başlayan aşırı yağış yarışa engel oldu. Hakem heyeti tarafından devam edilemeyeceğine karar verilince, devamı başka bir güne ertelendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Almanyada “küçük genel seçim olarak nitelendirilen Kuzey Ren-Vestfalya seçimlerinde CDU birinci olduÖnceki Haber

Almanyada “küçük genel seçim olarak nite...

Yağmurda ıslanan sokak köpeğini fön makinesiyle kuruladıSonraki Haber

Yağmurda ıslanan sokak köpeğini fön maki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar