160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Otobüs fiyatları yüzde 33 zamlandı, öğrencilerden tepki yürüyüşü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otobüs fiyatları yüzde 33 zamlandı, öğrencilerden tepki yürüyüşü
Abone ol
Bolu Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Toplantısında Otobüs Biletlerine Yapılan Yüzde 33’lük Zam Sonrası öğrenciler, Izzet Baysal Caddesi’nde Slogan Atarak Tepki Yürüyüşü Düzenledi.

Bolu Belediye Meclisi’nin haziran ayı toplantısında otobüs biletlerine yapılan yüzde 33’lük zam sonrası öğrenciler, İzzet Baysal Caddesi’nde slogan atarak tepki yürüyüşü düzenledi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) öğrenim gören yaklaşık 30 öğrenci, ulaşım fiyatlarına yapılan zammı protesto etmek amacıyla İzzet Baysal Caddesi’nin başından Bolu Belediyesi’ne kadar yürüdü. "Zam değil, hizmet istiyoruz" şeklinde sloganlar atan öğrenciler, karara tepki gösterdi. Yürüyüş boyunca polis ekipleri de güvenlik önlemi alırken, öğrenciler adına yapılan açıklamada, "Ulaşım gibi en temel haklar lüks haline getiriliyor" denildi.

Bolu Belediyesi’nin aldığı karar doğrultusunda otobüs ücretleri, öğrenci için 18 TL’den 24 TL’ye, sivil yolcu için ise 25 TL’den 34 TL’ye yükseldi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havranda hayırlar, kütüphane ve aşevinin açılışıyla renklendi Önceki Haber

Havranda hayırlar, kütüphane ve aşevinin...

Vali Toroman, Jandarma Teşkilatını ziyaret ederek 186ncı kuruluş yıldönümünü kutladı Sonraki Haber

Vali Toroman, Jandarma Teşkilatını ziyar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar