160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniyeli Sporcular Avrupa Sahnesine Çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli Sporcular Avrupa Sahnesine Çıkıyor
Abone ol
İtalya’da düzenlenecek Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonasına Osmaniye’den 3 Sporcu ve 1 Antrenör katılacak. Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmaniyeli sporcuların hem Türkiye’yi hem de kenti en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.

12-21 Eylül 2025 tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek olan Gençler Avrupa Kickboks Şampiyonasında Osmaniyeli sporcular da boy gösterecek.

Osmaniye’den şampiyonaya 3 sporcu ve 1 antrenör katılacak.

Türkiye Kickboks Federasyonu’nun 2025 yılında gerçekleştirdiği Türkiye Açık, Dünya Kupası ve Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden ve milli takıma seçilen Osmaniyeli sporcular, bu kez Avrupa’da mindere çıkacak.

Osmaniye’den milli takıma seçilen sporcular:

Ceren Özerli (AYS Spor Kulübü) – Point Fighting 60 kg

Ayşe Sevde Cihan (Kenan Karık Spor Kulübü) – Point Fighting +70 kg

Muhammed Turhan (Kenan Karık Spor Kulübü) – Point Fighting 84 kg

Sporculara eşlik edecek olan Yusuf Güngördü ise Milli Takım Antrenörü olarak şampiyonada görevlendirildi.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, milli takıma seçilen sporcuları ve antrenörümüzü tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alexander Djiku, Spartak Moskovaya transfer oldu Önceki Haber

Alexander Djiku, Spartak Moskovaya trans...

Milletvekili Akay, CHP demokrasinin teminatı, halkın umududur Sonraki Haber

Milletvekili Akay, CHP demokrasinin temi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar