Osmaniye Hasan Aybaba Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Sevde Cihan, Antalya’da düzenlenen Turkish Open WAKO World Cup 2025’te kickboks pointfighting dalında dünya şampiyonu oldu.
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 14-18 Mayıs 2025 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Turkish Open WAKO World Cup turnuvasında kickboks pointfighting dalında dünya şampiyonu olan Hasan Aybaba Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Sevde Cihan’ı makamında ağırladı.
Ayşe Sevde Cihan, gösterdiği üstün performansla hem Türkiye’yi hem de Osmaniye’yi gururlandırarak, uluslararası arenada büyük bir başarıya imza attı.
Şampiyon sporcuyu tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, “Ayşe Sevde Cihan’ın elde ettiği bu başarı, gençlerimize ilham verecek nitelikte.
Disiplinli çalışmanın ve azmin sonucu olan bu şampiyonluk, eğitim ve sporun birlikte yürüdüğünde ne denli büyük kazanımlar elde edilebileceğini göstermektedir,” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın