26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4784
EURO34.8534
ALTIN2442.4

Osmaniye'de Öğrencilerin TÜBİTAK projeleri hazırlama eğitimleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Öğrencilerin TÜBİTAK projeleri hazırlama eğitimleri
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de sağlık bilimleri alanında akademik becerilere giriş  ve Tübitak projeleri hazırlama eğitimleri başladı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de sağlık bilimleri alanında akademik becerilere giriş  ve Tübitak projeleri hazırlama eğitimleri başladı.

Osmaniye korkut Ata Üniversitesi’nden alınan bilgiye göre,  öğrencilerin Tübitak hazırlama uygulamalı eğitimi-2022, Rektörlük büyük salonda  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Eğitimlere; OKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Atik, Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrenciler için Akademik Becerilere Giriş ve TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Hazırlama Uygulamalı Eğitimi-2022 Etkinlik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Bircan, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ile üniversitemiz öğretim üyeleri katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Alanındaki Öğrenciler için Akademik Becerilere Giriş ve TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Hazırlama Uygulamalı Eğitimi-2022 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Bircan, eğitimin amacının sağlık bilimleri alanında TÜBİTAK programlarına proje yazma ve yürütme süreçlerinin tüm aşamalarında katılımcıların yetkinliğini artırmak olduğunu belirterek, düzenlenen eğitime farklı üniversiteden çok sayıda kişinin katıldığını söyledi.

OKÜ  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Derya Atik ise düzenlenen eğitim programlarının TÜBİTAK projesini hazırlayacak olan bilim insanlarına yol gösterici olduğunu belirterek, eğitim programının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Dört gün boyunca devam edecek olan proje kapsamında; Doç. Dr. Suat Tekin, Doç. Dr. Murat Çakır, Doç. Dr. Ersen Eraslan, Doç. Dr. Kenan Koran, Doç. Dr. Yavuz Erdem eğitimci olarak katılıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet usta 70 yaşında hayatını kaybettiÖnceki Haber

Ahmet usta 70 yaşında hayatını kaybetti

Safranboluda 440 nikah kıyıldıSonraki Haber

Safranboluda 440 nikah kıyıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar