
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, tadilatı tamamlanmak üzere olan Nohuttepe Atış Poligonunu inceledi. Poligon, kısa süre içinde ulusal düzeyde müsabakalara ev sahipliği yapabilecek kapasiteye kavuşacak.
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, yenileme çalışmaları devam eden Nohuttepe Atış Poligonunda incelemelerde bulundu.
Modernize edilen poligonun, kısa süre içinde faaliyete geçmesi ve ulusal düzeyde müsabakaların düzenlenebileceği bir standartta hizmet vermesi hedefleniyor.
İl Müdürü Çebi yaptığı açıklamada, "Nohuttepe Atış Poligonumuzun tadilat sürecinde sona yaklaştık.
Kısa süre içerisinde, ilimizde ulusal düzeyde müsabakaların düzenlenebileceği modern ve donanımlı bir atış poligonunu Osmaniye'nin hizmetine sunuyoruz.
Hazır olun, hedefi birlikte 12’den vuralım!" ifadelerini kullandı.
Tesisin tamamlanmasının ardından hem profesyonel sporculara hem de spora yeni başlayacak gençlere hizmet vermesi planlanıyor.
Bölge halkı ise, bu yatırımla birlikte atış sporlarında Osmaniye’nin adını daha fazla duyurmasını bekliyor.

Yorum Yazın