
Osmaniye’de il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarından mezun olan 180 hafız öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi. Erkek ve kız öğrenciler için ayrı mekanlarda gerçekleşen programda icazet belgeleri takdim edildi.

Osmaniye’de Kur’an kurslarını başarıyla tamamlayan 180 hafız öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi.
İl ve ilçe müftülüklerine bağlı kurslarda eğitimlerini tamamlayan öğrencilerden 74’ü erkek, 106’sı ise kızlardan oluştu.
Erkek öğrenciler için icazet merasimi Osmaniye Zafer Camii’nde, kız öğrenciler içinse Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Amfisi’nde düzenlendi.
Her iki program da Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Törende konuşan Osmaniye İl Müftüsü Ali Çakmak, hafızların yetişmesinde emeği geçen ailelere, öğreticilere, kurs yöneticilerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.
Hafızlığını tamamlayan öğrencilere icazet belgeleri ve çeşitli hediyeler, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Yorum Yazın