01 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.502
EURO34.7192
ALTIN2408.8

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Valisi Yılmaz'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Yılmaz, "Türk Milleti olarak büyük önem verdiğimiz, bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını taçlandıran Ramazan Bayramı'nızı en samimi duygularımla kutluyor;

hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirimizi kucaklamamız gerektiğini vurguladı.

Dostluk bağlarının güçlenmesi için büyüklerimizi, yaşlılarımızı, muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hasta olan yakınlarımızı ziyaret ederek hatırlamamız gerektiğini de kaydetti.

Aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri şehit ailelerini de unutmamalı, onları ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz diyen Yılmaz,

"Böylelikle bayramımızı daha anlamlı kılacak ve manevi duygularımızı daha da güçlendireceğiz.

Çünkü onlara, bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmek, anne, baba ve çocuk sevgisini bayram sıcaklığında yaşatmak, hepimiz için bir insanlık görevidir." şeklinde konuştu.

Ayrıca Ramazan Bayramı'nın ilimizde huzur ve güven içinde idrak edilmesi adına Valiliğimizce her türlü tedbirin alındığını belirten Yılmaz,

vatandaşlarımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına riayet edilmesini, hız sınırının aşılmamasını ve yapılan tüm uyarıların dikkate alınmasını önemle hatırlattı.

Yılmaz, mesajının sonunda aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken Osmaniyeli hemşehrilerinin ve Aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, esenlik getirmesini dileyen Yılmaz, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseride 56 bin dal doldurulmuş makaron ele geçirildiÖnceki Haber

Kayseride 56 bin dal doldurulmuş makaron...

Malatya için kuvvetli yağış uyarısıSonraki Haber

Malatya için kuvvetli yağış uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar