
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, bir iftar programında koruyucu aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi.
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, bir iftar programında koruyucu aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi.
Programa Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da katıldı.
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, iftar öncesinde ailelerin bulunduğu masaları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.
Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen çift, programa katılan ailelere teşekkür etti.
Program, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı ve ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bir konuşma yaparak şunları söyledi:
"Geleceğe umutla bakan, milletine faydalı, çalışkan, ilim ve irfan sahibi genç nesillerimizin yetiştirilmesi sorumluluğunu devlet koordinesinde bizimle paylaşarak kutsal bir vazife üstleniyorsunuz."
Yılmaz, ayrıca, "Bugün burada aramızda olan ailelerimiz sadece kendi çocuklarına değil devletin koruması altında olan çocuklara da yuvalarının kapılarını açmakta, sonsuz bir sevgi ile onların bakımını üstlenmektedir." ifadelerini kullandı.
Konuşmasında koruyucu ailelere teşekkür eden Vali Yılmaz, "Kıymetli ailelerimiz, sizler bu yavrularımıza kucak açarak, evinizi açarak aile yuvasının sevgisini, sıcaklığını yaşatıyorsunuz.
Varlığınızla milletimizin ve insanlığın umudu oluyorsunuz." dedi.
Program sonunda, koruyucu aileler düzenlenen iftar programı için Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Yorum Yazın