
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 15 destek personeli alımı yapacağını duyurdu.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 15 destek personelialımı yapacağını duyurdu.
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında gerçekleştirilecek alımlarda, 2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) Grubu’ndan en az 50 puan alma şartı aranıyor.
Üniversite tarafından yapılan açıklamada, adayların başvurularını 05-19 Şubat 2025 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı ve Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu üzerinden yapabileceği bildirildi.
Şahsen veya posta yoluyla başvuruların kabul edilmeyeceği vurgulandı.
Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıması, örgün eğitime devam etmiyor olması ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekiyor.
Ayrıca, erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması şartı da aranıyor.
Başvurular, KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecek ve en yüksek puanlı adaylardan başlamak üzere asıl ve yedek adaylar belirlenecek.
Sonuçlar, başvuruların tamamlanmasının ardından 30 gün içinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin resmi web sitesi (www.osmaniye.edu.tr) ve Kariyer Kapısı üzerinden ilan edilecek.
Yetkililer, yanıltıcı veya hatalı beyanlarda bulunan adayların başvurularının geçersiz sayılacağını ve sözleşmelerinin iptal edileceğini belirtti.
Ayrıca, ilan sürecinde değişiklik yapma hakkının saklı tutulduğu bildirildi.
Detaylı bilgi ve başvuru şartları için Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na ait iletişim kanallarından yetkililere ulaşılabilir.

Yorum Yazın