Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, 6-12 Ekim 2025 tarihleri arasında yürüttüğü operasyonlarda 142 asayiş olayına müdahale etti, 124 şüpheliyi yakaladı. Operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler, silahlar ve 1.250.000 makaron ele geçirildi.
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 06-12 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen güvenlik faaliyetleri kapsamında 142 asayiş olayı meydana geldi.
Bu olaylarda 124 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Jandarma ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarda çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak ürün ele geçirdi.
Operasyonlarda Ele Geçirilenler
Gerçekleştirilen operasyonlarda şu materyaller ele geçirildi:
1 adet kurusıkı tabanca
3 adet av tüfeği
2 adet uyuşturucu hap
15 gram kubar esrar
91 gram bonzai
25 mililitre bonzai hammaddesi
3 gram metamfetamin
1.250.000 adet makaron
Bu rakamlar, güvenlik güçlerinin uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.
Yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 15 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Jandarma yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için yürüttüğü faaliyetleri aralıksız sürdürüyor.
Yorum Yazın