160x600
13 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne Yeni Atama Bekleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne Yeni Atama Bekleniyor
Abone ol
Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'ın Kastamonu'ya atanmasının ardından 10 gündür yerine atama yapılmadı.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın Kastamonu’ya atanmasının üzerinden 10 gün geçti ancak Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü’ne henüz yeni bir atama yapılmadı.

Sağlık hizmetlerinin aksamaması için makamın bir an önce doldurulması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı.

Ancak bu görev değişimiyle birlikte Osmaniye’de boşalan İl Sağlık Müdürü koltuğu 10 gündür boş durumda.

Alışılagelmişin aksine, bu sefer yalnızca bir tarafa atama yapılması ve yerine henüz bir ismin belirlenmemesi kamuoyunda vatandaşlar tarafından bazı soru işaretlerine neden oldu.

Son yıllarda Osmaniye’de sağlık alanında il ve ilçe bazında önemli atılımlar gerçekleştirildi.

Yeni hastane yatırımları, aile sağlığı merkezleri, halk sağlığı projeleri ve doktor atamaları ile dikkat çeken şehirde, vatandaşlar milletvekillerinin de devreye girerek İl Sağlık Müdürlüğü makamına atama yapılması gerektiğini söylediler.

Kamuoyunda ve sağlık camiasında beklenti, atama sürecinin bir an önce tamamlanması yönünde.

Özellikle sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliği açısından, yeni müdürün belirlenmesi büyük önem taşıyor.

Osmaniyeliler, yetkililerden hızlı bir adım bekliyor.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sakarya, Türkiyenin ikinci metrobüs şehri oluyorÖnceki Haber

Sakarya, Türkiyenin ikinci metrobüs şehr...

Gençlik ve Spor Bayramı Ataşehirde coşkuyla kutlanacakSonraki Haber

Gençlik ve Spor Bayramı Ataşehirde coşku...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar